Spletno stran www.thomas-it.si vodi Paweł Marczyński, ki vodi podjetje pod imenom "Thomas IT Paweł Marczyński" s sedežem v Katovicah na ul. Opolska 22, vpisana v poslovni register, ki ga vodi župan Katovice pod številko 90958 NIP: 634-259-40-46, REGON: 240331857, E-Mail: info@thomas-it.si, telefon +48 32 444 9430

Bančni računi podjetja:

Alior Bank SA PLN 87 2490 0005 0000 4500 7168 5983

Alior Bank S.A. EURO 90 2490 0005 0000 4600 3070 4932

 1. Paweł Marczyński prodaja blago in oskrbo na področju omrežne opreme, strežnikov in računalnikov v svojih možnostih in programski opremi.
 2. Kupec je lahko fizična oseba, ki vodi poslovno ali pravno osebo ali organizacijsko enoto brez pravne osebnosti. Fizičnim osebam, ki ne vodijo podjetja, ne prodajamo
 3. Osebni podatki, ki jih posreduje stranka v trgovini www.thomas-it.si, se uporabljajo samo za namene: izvajanja pogodbe in v primeru, da se stranka strinja z njo, in jo tudi obvešča o novih izdelkih, storitvah in promocijah, ki jih ponuja trgovina www .thomas-it.si.
 4. Osebni podatki se ne delijo z drugimi subjekti za namene trženja. Pooblaščeni osebni podatki so shranjeni in zavarovani v skladu s pravili, določenimi v veljavnih zakonskih predpisih
 5. Vse informacije, predstavljene na spletni strani www.thomas-it.si, so namenjene prejemnikom in potencialnim strankam in ne predstavljajo ponudbe v smislu zakona, zato jih je treba obravnavati le kot povabilo k sklenitvi pogodbe.
 6. Spletna trgovina sprejema naročila, poslana po e-pošti na info@thomas-it.si
 7. Thomas IT si prizadeva zagotoviti, da so cene, opisi in tehnični podatki na spletni strani resnični. Vendar pa ne moremo biti odgovorni za nepravilno specifikacijo & oacute; w parametra in lastnosti izdelka ali njihove nenadne spremembe s strani proizvajalca.
 8. Naročila, objavljena ob delavnikih Ob 15.00, ob sobotah, nedeljah in praznikih se bo upošteval naslednji delovni dan.
 9. Delodajalci z e-poštnim nabiralnikom bodo obveščeni o stanju elektronske pošte.
 10. Naročnik bo v 24 urah od trenutka predložitve naročila prejel informacije, ki jih je dal prodajalec o sprejetju naročila, ki ga je treba izvesti. V zgornjih informacijah bo prodajalec navedel vse bistvene elemente nakupa, zlasti glede blaga, cene in načina ter stroške dostave. Potrditev informacij, ki jih je stranka poslala po e-pošti, je enaka sklenitvi kupoprodajne pogodbe in zavezuje obe stranki transakcije.
 11. Predložitev pogodbe ni r & oacute, ampak pomeni njeno sprejetje. V posebej utemeljenih primerih si prodajalec pridržuje pravico, da ne sprejme naročila za izvedbo (npr. Pomanjkanje blaga na zalogi). Kupec bo obveščen v roku 24 ur od datuma oddaje naročila o pomanjkanju možnosti za izvedbo pogodbe.
 12. Blago, kupljeno v spletni trgovini www.thomas-it.si, se dostavi prek kurirskih podjetij: UPS ali Raben.
 13. Prodajalec dovoljuje možnost osebnega prevzema blaga po predhodni določitvi podrobnosti in sprejemu prodajne službe.
 14. Ob prejemu pošiljke se opravi čas zaključka nakupa: prevzem blaga, način plačila, izdajanje prodajnega dokumenta, pakiranje in čas dostave, odvisno od izbranega načina dostave.
 15. Plačilo blaga lahko kupec opravi na naslednji način & b;
  • Z bančnim nakazilom na podlagi računa, ki ga izda Proforma s strani prodajnega oddelka
  • Z bančnim nakazilom na podlagi 7, 14 ali 30 dni odloženega plačila. Na voljo samo za preverjene stranke.
  Kupcu se zaračunajo naslednji stroški dostave:
  • Domače pošiljke do 31,5 kg PLN 23 bruto
  • Drugi stroški prevoza se določajo individualno
 16. Po prejemu paketa mora kupec skrbno preveriti paket in opremo ter obvestiti prodajalca o morebitnih napakah. Če je bil izdelek v času prevzema, ga je treba poškodovati v prisotnosti kurirja napišite protokol in poštnino ter pošljite poškodovano blago prek kurirske službe na naslov: Plac Wolności 11, 40-078 Katowice, na račun podjetja Thomas IT ali ne prejmete paket.
 17. Če izdelek, kupljen po pošti, vsebuje napake, stroške vračila parcele krije Paweł Marczyński. Prijavljeno napako preveri služba, ki bo ugotovila, ali napaka ni bila krivda stranke. Paweł Marczyński obravnava pritožbe ne prej kot v 14 delovnih dneh od njihovega prejema
 18. Oprema mora vsebovati originalno embalažo, ki omogoča varen prevoz do specializirane službe. Možno je uporabiti nadomestno embalažo, vendar mora med transportom zagotavljati ustrezno zaščito
 19. Oglašeno blago mora biti popolno, zlasti z dodatki, ki vplivajo na funkcionalnost opreme ali ki so lahko eden od vzrokov za okvaro blaga.
 20. Poškodovanemu izdelku mora biti priložen podroben opis poškodb in / ali napak skupaj z okoliščinami, v katerih pride do napake. V reklamaciji mora kupec navesti reklamacije in način oglaševanja (tj. Zaradi garancije ali garancije za napake - neskladnost blaga s pogodbo).
 21. Podjetnik pošlje opremo na lastne stroške; po popravilu bo oprema poslana nazaj na stroške prodajalca.
 22. Če se izkaže, da je oprema, ki je bila dostavljena v storitev, učinkovita in podjetje ni odkrilo napake, bo prodajalec kupcu zaračunal stroške diagnostike in dostave.
 23. Predložitev naročila je racionalna, sprejemanje teh predpisov
 24. Podjetje, ki upravlja trgovino, ni odgovorno za kakršne koli prekinitve pri uporabi spletne trgovine zaradi tehničnih razlogov (vzdrževanje, pregled, zamenjava opreme itd.) Ali iz drugih razlogov, ki niso v njeni pristojnosti.
 25. Ta pravilnik začne veljati na dan njegove namestitve v spletni trgovini na spletni strani www.thomas-it.si in velja za nedoločen čas.
 26. Izvajalec trgovine si pridržuje pravico do spremembe teh predpisov