Thomas it - vodilni ponudnik IT rešitev

Thomas IT je hitro rastoče podjetje na trgu IT, ki ponuja vrhovne računalniške strojne opreme, programske opreme, konkurenčne cene in visoko razpoložljivost blaga. Naš sedež se nahaja na Poljskem, v Katovicah, ampak nase storitve ponujamo tudi v tujini. Od leta 2010, uspešno delujemo na poljskem in nemškem trgu. Leta 2015, smo razširili svoje aktivnosti na Romunijo in Madžarsko. Trenutno nudimo naše izdelke in storitve v petnajstih državah v Evropi. V naši široki ponudbi imamo izdelke iz taksnih podjetij, kot so: APC, Cisco, Eaton, Juniper, Microsoft, Red Hat, Suse Linux, Fortigate, HP, IBM, Lenovo, Huawei, Nec in Netgear. Veseli smo, da lahko sodelujemo pri zagotavljanju orodij in tehnologij na najvišji ravni. Izbira ustrezne rešitve je naša moč!

Zelo kvalitetni strokovnjaki zaposleni v našem podjetju vam bodo pomagali izbrati pravo opremo po posameznih parametrih in brez dvoma bodo ponudili konkurenčne cene. Ponujamo visoko kakovostne izdelke in storitve. Vsi izdelki ki jih prodajamo so namenjeni za evropski trg in imajo garancijo proizvajalca.

Osredotočeni smo na razvoj našega in vašega podjetja!!

Sodelujemo s komercialnimi poslovnimi strankami in javnimi naročniki. Od leta 2010 smo uspeli pridobiti širok spekter strank, mnogi med njimi so znana poljska podjetja kot na primer: VECTRA S.A., Bank Zachodni WBK, Mostostal Warszawa, Techland Sp. z o.o., PERŁA – Browary Lubelskie S.A. Naše stranke so tudi številne državne institucije, kot so: Občinski uradi, bolnišnice, raziskovalne ustanove, davčni uradi in Zavod za socialno zavarovanje na Poljskem. Vabimo na zavihek Stranke, kjer si lahko preberete pričevanja naših partnerjev.

Še vedno se sprašujete ali nakupiti pri nas?

Nudimo visoko kakovostno opremo in široko paleto strokovnih storitev, predvsem pa smo vedno tam za naše stranke. Pomagali vam bomo, da optimalne odločitve vam zagotovijo uvrstitev vašega podjetja med najboljše računalniške podjetja na trgu. Naša največja želja je, da se prepričamo potencialne kupce, da je Thomas IT zaupanja vreden in zanesljiv partner.

Začnete sodelovati že zdaj - pokličite ali pišite nam!

Zaupali so nam: